Успеси и награде

Информатор - HU

 

Филм на мађарском језику

са преводом на српски језик

Iskolánkat bemutató videó

magyar nyelven

 

2017

2016

2015

Јавне набавке

ФТН пише за нас

Државно такмичење из математике

Честитамо Марић Луки на освојеној трећој награди, Јокановић Милану и  Пејашиновић Теодори на пласману као и колегиницама Радаковић Тањи и  Живчић Зорици на уложеном труду и великом успеху.

 

 

 

ИЗВЕШТАЈ СА ДРЖАВНОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ МАТЕМАТИКЕ

 

Државно такмичење из математике за ученике средњих школа је одржано у Краљеву 05.03.2016. године од 10 до 14 часова у Гимназији Краљево. На такмичење су се пласирали ученици Милан Јокановић и Теодора Пејашиновић из одељења ИТ3 и Лука Марић из одељења ИТ4. Ментор ученика из одељења ИТ3  је наставник математике Зорица Живчић, а  из одељења ИТ4  Тања Радаковић.
    Пут до Краљева и назад је организован заједно са Гимназијом "Светозар Марковић" из Новог Сада која је на такмичење упутила једног ученика и једног наставника. У Краљево су екипе отпутовале дан раније.
     Након свечаног отварања такмичења у фискултурној сали гимназије у Краљеву, ученици су приступили решавању задатака. После ручка је су ученици у пратњи наставника обишли  Краљево и манастир Жича. Прелиминарни резултати су  били планирани за 19 сати, али су објављени у 23 и 30 сати.
    Ученици  су се такмичили у Б категорији  у којој се такмичило 240 ученика  гимназија природног и општег смера. 235 ученика су гимназијалци, а осим наших ученика само још два ученика похађају стручне школе (ранг листа се налази у прилогу извештаја). Милан Јокановић се пласирао на 50. место, а Теодора Пејашиновић на 54. место 3Б категорије (од укупно 58 такмичара).  Лука Марић се пласирао на 13. место  4Б категорије (од укупно 69 такмичара)   и освојио трећу награду.  Екипе су се вратиле у Нови Сад у недељу 06.03. 2016. у 04:00 сати.
 
У Новом Саду, 07.03.2016.
 

Извештај написала
Тања Радаковић


 

 

Ранг листа 3Б категорије

Ранг листа 4Б категорије

Гигатрон је био спонзор приликом доделе награда за ђака генерације, школске 2016/2017. године

Мултимедија

Обавештења

 

Како до школе?

 

QR Code наше локације

Санација крова

 

 

 

Радови ученика

Школа без насиља

skola bez nasilja 1Futer

Powered by Joomla!®. Designed by: download free joomla themes budget hosting Valid XHTML and CSS.