Успеси и награде

Информатор - HU

 

Филм на мађарском језику

са преводом на српски језик

Iskolánkat bemutató videó

magyar nyelven

 

2017

2016

2015

Јавне набавке

ФТН пише за нас

Развој алгоритамског размишљања као основе програмирања – улог у будућност


Обука ће се одвијати током три месеца, почев од друге половине априла. За то време учесници ће овладати логиком основних управљачких структура (линијске, разгранате и цикличне структуре), као и техникама рада са низовима.

Поред почетног решавања проблема на алгоритамском новоу, курс предвиђа и израду одговарајућих windows апликација кодирањем у програмском језику Visual C#. То подразумева и упознавање са основним појмовима програмирања вођеног догађајима (израда дизајна, рад са контролама, догађаји и реакција на догађаје).

На почетку обуке биће организовани једнодневни сусрети “уживо” током којих ће се полазници упознати са организацијом и коришћењем платформе за учење, као и основним опцијама развојног окружења које ће се користити током обуке.

Сусрет "уживо" у Новом Саду ће се организовати 6. маја 2017. године у суботу, у простпријама Електротехничке школе "Михајло Пупин" - Нови Сад

Да бисмо омогућили учешће у обуци и ученицима из других градова, радионице “уживо” ће бити факултативне. То значи да они полазници којима услед трошкова путовања или временских оквира предвиђене локације и термини не одговарају, за наставак обуке НЕЋЕ бити условљени присуством на радионици, али ће планиране садржаје морати да пређу самостално.

По завршеном курсу (током летњег распуста) предвиђена је израда пројектног задатка по избору корисника, а пројекат који по оцени комисије буде најоригиналнији по критеријумима функционалности и дизајна биће награђен.

Програм се спроводи уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

Услови:

Курс је намењен ученицима 7. и 8. разреда основних школа
Ученицима 1. и 2. разреда средњих школа било ког профила

Свима онима који су већ сада направили избор и желе да се по завршетку школовања баве пословима у оквиру ИТ индустрије, као и онима који још увек нису сигурни, а сматрају да им основна обука може помоћи у доношењу одлуке.

Пријава:

Број места је ограничен. Пријаве трају до 10.04.2017. или до попуне места.

Можете се пријавити попуњавањем online обрасца.

Курс ће се одржавати на адреси.
На страницама овој сајта бићете информисани о курсу, као и о занимљивостима и збивањима у области ИТ-а.
За сва додатна питања и потребне информације можете нас контактирати на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Образац за пријаву
Обавештење на сајту ПДИС

Обавештење о курсу - Допис

Гигатрон је био спонзор приликом доделе награда за ђака генерације, школске 2016/2017. године

Мултимедија

Обавештења

 

Како до школе?

 

QR Code наше локације

Санација крова

 

 

 

Радови ученика

Школа без насиља

skola bez nasilja 1

Пријава корисникаFuter

Powered by Joomla!®. Designed by: download free joomla themes budget hosting Valid XHTML and CSS.