Успеси и награде

Информатор - HU

 

Филм на мађарском језику

са преводом на српски језик

Iskolánkat bemutató videó

magyar nyelven

 

2017

2016

2015

Јавне набавке

ФТН пише за нас

Фото секција

Фото секција Електро-техничке школе „Михајло Пупин“ у Новом Саду, основана је на иницијативу ученичког парламента у октобру 2016. Године. Окупила је групу од тридесетак ученика наше школе које предводи професор ликовне културе Мр. Зоран Јовановић.


За основне циљеве фото секције је поставила:

  • Стицања техничких знања и вештина у области фотографије и видеа, кроз низ предавања и стручних радиница, од почетног , преко напредног до професионалног нивоа.
  • Стицање знања и вештина у обради фотографије, коришћењем софтверских алата за аматерску и професионалну обраду фотографије, као што су:  Photoshop, Lightroom, ACDSee и други.
  • Стварање професионалног студија за фотографију и видео, у коме би ученици имали могућност да се упознају са професионалним начинима рада и евентуално стекну квалификацију из области фото и видео снимања.
  • Неговање етичких и естетских вредности у различитим жанровима фотографије и видеа.
  • Стварање школске фото и видео документација-архиве, која би на документарни начин пратила широк спектар школских активности.
  • Остваривање сарадње са другим школским институцијама основног, средњег, вишег и високог образовања, те институција културе, као што су културни центри, уметничка удружења, музеји и галерије.
  • Праћење нових фото и видео остварења, домаће и стране продукције, посете струковним радионицама, сајмовима, атељеима, фестивалима и изложбама.
  • Организовање изложби фотографија и видеа ученика школе и чланова секције у културном клубу школе, те културним центрима на локалном и глобалном нивоу.

Гигатрон је био спонзор приликом доделе награда за ђака генерације, школске 2016/2017. године

Мултимедија

Обавештења

 

Како до школе?

 

QR Code наше локације

Санација крова

 

 

 

Радови ученика

Школа без насиља

skola bez nasilja 1



Futer

Powered by Joomla!®. Designed by: download free joomla themes budget hosting Valid XHTML and CSS.